Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g ghimbir proaspăt, tăiat felii (2 mm)
- 120 g ceapă, tăiată jumătăți
- 1 chilli roșu, proaspăt, curățat de semințe, tocat grosier
- 25 g ulei vegetal
- 180 g ardei grași, tăiați cuburi (aprox. 2 cm)
- 120 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii (0,5 cm)
- 80 g morcovi, tăiați cuburi (aprox.1 cm)
- 250 g orez prefiert, brun
- 400 g apă
- 50 g sos de soia
- 20 g sos de stridii
- 1 linguriță ulei brun de susan, plus stropit
- 1 linguriță sare
-
½
linguriță piper alb măcinat
lub ½ linguriță piper negru măcinat - 1 - 2 linguri ulei vegetal
- 4 ouă
- germeni de fasole, pentru servit
- ceapă verde, pentru decor
- semințe de susan, pentru presărat deasupra
- Wartości odżywcze
- na 4 porții
- Kalorie
- 4875.8 kJ / 1165.4 kcal
- Białko
- 41.9 g
- Węglowodany
- 112.9 g
- Tłuszcz
- 61.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 10.4 g
- Sód
- 5953.4 mg
Alternatywne przepisy
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55 Min
Somon cu portocale și cușcuș din broccoli
25min
Tocană de fasole albă și usturoi
50 Min
Hrișcă cu ciuperci
25min
Salată de quinoa cu pui și avocado
1 Std. 15 Min
Tagliatelle cu hribi
1 Std.
Fasole verde rumenită ușor
25min
Iaurt de cocos (vegan)
12h 25min
Pâine țărănească
2h
Focaccia cu pere și Gorgonzola
2h 15min
Paste cu dovlecei, crevete și lămâie
30 Min
Orez basmati fiert
35 Min