Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g ulei de măsline extravirgin
- ¾ linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
-
4
fileuri de calcan (120-200 g fiecare)
lub 4 fileuri de pește alb, cu sau fără piele (120-200 g fiecare) - 1 - 2 lămâi, preferabil bio, coaja și zeama
- 200 g legume mixte (ex. morcovi, dovlecei, țelină tulpină, nap), tăiate bucăți dacă e nevoie
- 6 fire pătrunjel verde, doar frunzele
- 500 g apă
- 400 g cartofi, curățați, tăiați felii (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chifteluțe de pește în stil thailandez, la aburi
45min
Paste cu legume
45min
Ouă din brânză de capră cu năsturel și sfeclă
Brak ocen
Unt picant, cu condimente marocane
Brak ocen
Pizza-curcubeu cu legume
1 Std. 40 Min
Tagine cu legume și năut
50 Min
Farfalle cu sparanghel, pancetta și șofran
35 Min
Pateu țărănesc
48 Std.
Chifteluțe cu orez perlat
Brak ocen
Salată cu năut și conopidă cu curry
40 Min
Cârnați cu linte în sos picant
1 Std.
Miel cu legume, la aburi
1h 30min