Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cățel de usturoi
- 50 - 100 g ceapă
- ½ - 1 linguriță sare
- 30 g ulei vegetal
- 50 - 100 g pastă de curry thai, roșie
- 200 g lapte de cocos
- 200 g apă
- 400 g cartofi nefăinoși, curățați, tăiați cuburi de mărimea unei îmbucături
- 100 g morcovi, tăiați cuburi de mărimea unei îmbucături
- 600 g piept de pui file, fără piele, tăiat cuburi (3 cm)
- 150 g mazăre congelată
- 2 - 3 fire coriandru proaspăt, doar frunzele, pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1914 kJ / 459 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 633.5 mg
Alternatywne przepisy
Porc chinezesc cu legume
1 Std. 20 Min
Pui garam masala
50 min
Pui mărunțit în sos de roșii (tinga de pollo)
30 min
Pui Kung Pao
1 Std. 30 Min
Curry de linte cu dovleac la aburi
1h 15min
Tocană caraibiană și ceșcuțe de orez la aburi
9h 15 min
Vită cu chili, feta și lămâie
45 min
Midii în stil provensal
35 min
Curry de legume indian
50 min
Tocană de miel cu chimion și vinete
1 Std. 10 Min
Tartar de somon
10 min
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1 Std. 10 Min