Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g brânză Gruyère, tăiată bucăți
- 500 g ceapă, tăiată jumătăți
- 30 g ulei de măsline
- 20 g unt, nesărat sau sărat
- ½ linguriță sare
- 2 prize piper negru măcinat
- 2 lingurițe făină (10 g)
- 200 g vin alb, sec
- 800 g apă
-
1
cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l) de pui sau vită
lub 1 linguriță cu vârf concentrat pastă de pui sau vită - 12 felii baghetă, mai veche, sau alt tip de pâine cu coajă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1034 kJ / 247 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă marocană picantă de linte
40 Min
Vită Stroganoff
1 godz.
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
Brak ocen
Supă de roșii cu busuioc
40 Min
Supă de ceapă în stil franțuzesc
5h 30 min
Chutney de mango
1h 20 min
Supă ungurească de ciuperci
30 min
Tăiței curry cu carne de porc
45min
Pahare cu somon și andive
Brak ocen
Supă franțuzească de ceapă cu foitaj
55 min
Dim sum „Shao mai”
Brak ocen
Cartofi în sos picant de roșii
35min