Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 25 g ulei de măsline
- 100 - 150 g amestec de legume pentru sotat (ex. ceapă, șalote, praz), tăiate bucăți (2 cm)
- 350 - 400 g legume mixte pentru supă (ex. dovlecei, morcovi, dovleac, cartof dulce, țelină rădăcină, păstârnac), tăiate bucăți (2 cm)
-
50
g amestec de legume congelate (opcjonalnie)
lub 50 g mazăre congelată (opcjonalnie) - 700 - 800 g apă
-
1
linguriță concentrat pastă de legume
lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) -
½ - 1
linguriță sare
lub ½ - 1 lingură sos de soia - 60 - 80 g paste uscate pentru supă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ciorbă de legume (Minestrone)
45min
Supă cu tăiței
35 Min
Budincă de griș cu stafide
1 Std. 30 Min
Polenta cu ratatouille
1h 20min
Panzanella de iarnă
40min
Supă cu paste și fasole
40min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5h 15min
Supă de primăvară cu legume
35 Min
Ghiveci cu tofu
30min
Revithia (supă de năut)
24 godz. 40 min
Ratatouille (ghiveci)
40min
Orez în stil asiatic, cu ouă și legume
35 Min