Supă de roșii cu busuioc

Supă de roșii cu busuioc

4.5 31 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porții

Składniki

Uleiul de busuioc
  • apă rece
    450 g
  • apă
    570 g
  • frunze de busuioc proaspăt
    110 g
  • ulei de măsline extravirgin
    170 g
  • zeamă de lămâie (aproximativ ½ lămâie)
    15 g
  • sare
    1 priză
Supa de roșii cu busuioc
  • linte roșie uscată, întreagă
    60 g
  • ceapă roșie sferturi
    110 g
  • căței de usturoi
    2
  • oregano proaspăt doar frunzele
    4 fire
  • ulei de măsline extravirgin
    60 g
  • roșii prunișoare, soi Roma jumătăți
    900 g
  • apă
    350 g
  • concentrat pastă de legume
    1 linguriță cu vârf
    1 cub de concentrat de legume (pentru 0,5 l)
  • zahăr
    1 lingură
  • frunze de busuioc proaspăt pentru decor
  • crutoane pentru servit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 4 g
Kalorie 887 kJ / 212 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...