Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinadă
- 40 g ulei de susan
- 40 g sos de soia light
- 25 g zeamă de limetă
- 30 g ghimbir proaspăt, curățat, tăiat felii rotunde (2 mm)
- 15 g coriandru proaspăt, doar frunzele, plus pentru decor
- 3 ceapă verde, tăiată bucăți
- 1 cățel de usturoi
- 1 chilli roșu, proaspăt, fără sâmburi, după gust
- 800 g file de somon proaspăt, fără piele și fără oase (1 file mare)
Preparare
- 1000 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1317 kJ / 317 kcal
- Białko
- 24.1 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 23.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crevete proaspete sous-vide
Brak ocen
Somon cu sos de mango, fasole verde și morcovi
1 Std.
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1 Std. 5 Min
Scoici Saint Jacques cu gem de chilli
Brak ocen
Curry de miel gătit lent, cu cușcuș cu mentă și castraveți
Brak ocen
Dovleci spaghetti umpluți
1 Std.
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Miel de Paște cu migdale
2 godz. 45 min
Tocană caraibiană și ceșcuțe de orez la aburi
9h 15min
Tăiței de celofan cu crevete și sos de usturoi
1h 15min
Iepure cu prune uscate
1 Std.
Roșii umplute cu ciuperci și nuci
1 Std. 5 Min