Kompot jabłkowo-gruszkowy
TM6 TM5

Kompot jabłkowo-gruszkowy

4.8 ( 296 ocen )

Składniki

  • 500 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 400 g gruszek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 50 - 60 g brązowego cukru
  • 1 laska cynamonu przełamana na pół
  • 1200 g wody

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
87.9 kcal / 367.9 kJ
Białko
0.4 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
23.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
9.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy