
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 400 g gruszek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 50 - 60 g brązowego cukru
- 1 laska cynamonu przełamana na pół
- 1200 g wody
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 87.9 kcal / 367.9 kJ
- Białko
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Węglowodany
- 23.2 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 9.1 mg