Rumienienie cebuli i czosnku

Rumienienie cebuli i czosnku

4.3 109 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Cały przepis

Składniki

  • ząbki czosnku przekrojone na pół
    2 - 3
  • oleju
    20 g
    20 g oliwy z oliwek
  • cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
    200 g
    200 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)

Wartości odżywcze na 1 Cały przepis

Kalorie 246 kcal / 1031 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 20 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...