Urządzenia i Akcesoria
Mini-Bananen-Palatschinken (glutenfrei)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen
Składniki
-
Eier2
-
Bananen reif, in Stücken2
-
Weinstein-Backpulver1 TL
-
Honig (opcjonalnie)½ TL
-
Salz1 Prise
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 - 2 Spritzer
-
Öl zum Ausbacken
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
962 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Porridge
10 min
Schoko-Chia-Pudding (kalt gerührt)
20 min
Bananen-Pancakes mit Himbeersauce
20 min
Avocado-Schoko-Creme
5 min
Kürbis-Swirl-Brownie
1 godz. 10 min
Karotten-Mohnmuffins
55 min
Quinoa Morgenpudding
2 godz. 45 min
Kokos-Guglhupf
1 godz. 15 min
Hirse-Energiekugeln
55 min
Topfenschmarrn ruckzuck
40 min
Frühstücks-Muffins
15 min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55 min