Urządzenia i Akcesoria
Süße Beerenlasagne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 Portionen
Składniki
-
Eier4
-
Zucker100 g
-
Butter zum Einfetten
-
Semmelbrösel zum Ausstreuen
-
Lasagneblätter6
-
Magertopfen500 g
-
Naturjoghurt250 g
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)2 TL
-
Wasser250 g
-
Vanillepuddingpulver (für 500 ml)1 Packung
-
gemischte Beeren, gefroren angetaut250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
23 g
Kalorie
1761 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schoko-Milchreis-Auflauf
2 godz.
Kirschpfannkuchen vom Backblech
40 min
Süße Cannelloni
1 godz. 15 min
Kirschlasagne
45 min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1 godz. 35 min
Nudel-Kirsch-Auflauf
1 godz.
Apfel-Zimt-Pudding
10 min
Schupfnudeln mit Karamellsauce und Äpfeln
40 min
Kartoffelstrudel
1 godz. 30 min
Apfelauflauf mit Milchreis
1 godz. 15 min
Topfenschmarrn ruckzuck
40 min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55 min