Urządzenia i Akcesoria
Spargelragout mit Pute
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert60 g
-
Chilischote klein, entkernt1
-
Öl40 g
-
Mehl2 EL
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 TL
-
Putenbrust, ohne Haut in Würfeln (3 cm)400 g
-
Weißwein100 g
-
stückige Tomaten240 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Erbsen, TK aufgetaut200 g
-
weißer Spargel geschält, in Stücken (3 cm)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
31 g
Kalorie
1330 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das ist spitze!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45 min
Fischcurry
45 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 h 50 min
Zucchini-Hackfleisch-Eintopf
55 min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1 h
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 min
Würziger Feuertopf
40 min
Gemüse-Filet-Topf
40 min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 min
Curryhuhn mit Champignons
30 min