Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la plaque de four
- 2 gousses d'ail
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de mozzarella, émincée en tranches
- 120 g d'eau
- 270 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café de sel
- 80 g de ricotta
- 70 g de gorgonzola, coupé en petits morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartelette au chèvre et aux oignons
50min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 godz. 10 min
Pains à la pomme de terre
12hod. 45min
Flammekueche
1h 25min
Chaussons aux légumes
40min
Pains au beurre d'herbes
1 godz.
Pizza au fromage et aux lardons
1 godz. 30 min
Pizza aux pommes de terre
1 godz. 30 min
Pizza étoile
1 godz. 40 min
Focaccia à l'oignon
3ωρ. 15 λεπτ.
Pain farci à la mozzarella
45min
Pizza chèvre-miel
1h 50min