Wersje kompatybilne
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů čočky Puy
- 1500 gramů vody
- 500 gramů zeleného chřestu
- 2 polévkové lžíce čerstvé petržele, otrhané lístky
- 2 polévkové lžíce čerstvé máty, otrhané lístky
- 80 gramů červené cibule, na čtvrtiny
- 80 gramů olivového oleje
- 50 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 2 čajové lžičky medu
- ½ čajové lžičky soli
- 3 špetky čerstvě umletého pepře
- ½ čajové lžičky mletého kmínu
- 3 - 4 vejce, dle chuti
- 40 gramů piniových oříšků
- 100 gramů feta sýru, na kostičky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2492 kJ / 595 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 11.3 g
Alternatywne przepisy
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 min.
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20 Min
Pstruh se zelenou čočkou
35 Min
Fermentovaná červená pšenice a houby
No ratings
Salát s cuketou a chřestem
35 Min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55 min
Hummus s medvědím česnekem
15 Min
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2 godz. 30 min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 Min
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35 Min