Urządzenia i Akcesoria
Kandierte Orangenschalen in Schokolade
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 26 godz.
1 Komplettes Rezept
Składniki
-
Bio-Orangen450 - 500 g
-
Vanilleschote1
-
Wasser1000 g
-
Feinkristallzucker500 g
-
Salz1 Msp.
-
Zartbitterschokolade (70 % Kakaoanteil) in Stücken200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Komplettes Rezept
Białko
18 g
Kalorie
13326 kJ /
3182 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
31 g
Węglowodany
619 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Im Zitrus- Garten
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Zitronen-Ingwer-Oxymel
50 min
Stachelbeermarmelade "Gin Tonic"
1 godz.
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5 godz. 50 min
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 godz. 25 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6 godz. 20 min
Powidl
8 godz.
Kaffeesirup "oriental"
45 min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 godz. 10 min
Quittenmus
1 godz. 45 min
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 min