Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut, wild fermentiert
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 336 godz. 45 min
1 Glas
Składniki
-
Weißkrautkopf (à ca. 1,3 kg, siehe Tipp)1 Stück
-
Salz, unjodiert (siehe Tipp)20 g
-
Kümmel, ganz½ EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
11 g
Kalorie
856 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 godz.
Fruchtiges Tomatenketchup
2 godz. 25 min
Zitronensalzpaste
10 min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 min
Kürbis süß-sauer
1 godz. 25 min
Gelber Fisolensalat
40 min
Kren, milchsauer vergoren
72 godz. 25 min
Vegane Bratensauce
45 min
Birnenkompott mit Safran
3 godz.
Omas Apfelkompott
20 min
Gemüsekraftsuppe
3 godz. 45 min