Sauerkraut, wild fermentiert

Sauerkraut, wild fermentiert

4.6 32 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 336 godz. 45 min
1 Glas

Składniki

  • Weißkrautkopf (à ca. 1,3 kg, siehe Tipp)
    1 Stück
  • Salz, unjodiert (siehe Tipp)
    20 g
  • Kümmel, ganz
    ½ EL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Glas

Białko 11 g
Kalorie 856 kJ / 206 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 23 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...