Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut, wild fermentiert
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 336 godz. 45 min
1 Glas
Składniki
-
Weißkrautkopf (à ca. 1,3 kg, siehe Tipp)1 Stück
-
Salz, unjodiert (siehe Tipp)20 g
-
Kümmel, ganz½ EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
11 g
Kalorie
856 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rettich-Kimchi (mit Gemüsestyler)
96 godz. 20 min
Brombeer-Vanille-Sirup
2 godz. 15 min
Italienische Tomatensauce
2 godz. 5 min
Kirschenkompott
1 godz. 35 min
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Fruchtiges Tomatenketchup
2 godz. 25 min
Kräutersenf
336 godz. 30 min
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50 min
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 min
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Böhmische Knödel
1 godz. 10 min
Kimchi
74 godz. 15 min