Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut, wild fermentiert
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 336 godz. 45 min
1 Glas
Składniki
-
Weißkrautkopf (à ca. 1,3 kg, siehe Tipp)1 Stück
-
Salz, unjodiert (siehe Tipp)20 g
-
Kümmel, ganz½ EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
11 g
Kalorie
856 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rotes Sauerkraut mit karamellisierten Birnen
40 min
Birnen- und Apfelkompott (XXL)
3 godz.
Kimchi
74 godz. 15 min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40 min
Italienische Tomatensauce
2 godz. 5 min
Rotkraut
1 godz.
Sellerie mit Orange, wild fermentiert
1344 godz. 25 min
Gelber Fisolensalat
40 min
Kräutersenf
336 godz. 30 min
Kren, milchsauer vergoren
72 godz. 25 min
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50 min
Gekochtes Sauerkraut
50 min