![Ziegenjoghurt Ziegenjoghurt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f21096a9-0c69-4757-915c-bdcde63890d8/Derivates/915e1cba-eed9-4074-b5e4-2ea34d356b30.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g Ziegenmilch
- 120 g Ziegenjoghurt
- 250 g Wasser
-
1
TL Zitronensäure
lub 30 g Zitronensaft
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 353 kJ / 84 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Champignonwurst
14 godz.
Geflügelleberkäse
14 Std. 15 Min
Menü: Lachs mit Basmati-Reis und Dillsauce und Schokoladenpudding
40 min
Naturjoghurt
12h
Naturjoghurt
12h
Quittenmus
1h 45min
Rote-Rüben-Relish
1h 15 min
Vanillezucker
72h
Schafjoghurt
14 godz.
Fermentierte Möhren
60 godz. 30 min
Eingelegte Wachteleier
72h
Joghurt griechische Art
13h