Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 hart gekochte Eier
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
-
1
TL Paprika edelsüß
lub 1 TL Paprika rosenscharf - 1 Prise Safranfäden
- 150 g Seehechtfilet, in Stücken
- 4 Stücke Surimi
- 1500 g Fischfond
-
½
TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
lub ½ Würfel Fischbrühe - 25 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 2 Dosen Venusmuscheln im eigenen Saft (à ca. 120 g)
- 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, in Stücken (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 406 kJ / 98 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1 Std. 25 Min
Fischeintopf mit Koriander
45 Min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35min
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Geflügelleber-Pastete
1j 10 menit
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 min
Gedämpfte Hähnchen-Bällchen
50 Min
Muschelsuppe
40 Min
Fischsuppe
1h 40min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Mallorquinische Fischsuppe
35min