Asturische Fischsuppe

Asturische Fischsuppe

4.2 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
12 Portionen

Składniki

  • hart gekochte Eier
    2
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • natives Olivenöl
    30 g
  • Paprika edelsüß
    1 TL
    1 TL Paprika rosenscharf
  • Safranfäden
    1 Prise
  • Seehechtfilet in Stücken
    150 g
  • Surimi
    4 Stücke
  • Fischfond
    1500 g
  • Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ½ Würfel Fischbrühe
  • altbackenes Brötchen in Stücken
    25 g
  • Venusmuscheln im eigenen Saft (à ca. 120 g)
    2 Dosen
  • Garnelen, roh, mittelgroß, geschält in Stücken (1 cm)
    250 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 98 kcal / 406 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...