Frankfurter Kräuter-Pesto

Frankfurter Kräuter-Pesto

4.1 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen

Składniki

  • Kürbiskerne
    30 g
  • Bergkäse in Stücken
    50 g
  • Frankfurter grüne Kräuter abgezupft
    50 g
  • glatte Petersilie ohne Stiele
    ½ Bund
  • Ei hart gekocht, halbiert
    1
  • Rapsöl
    50 g
  • Senf
    30 g
  • Saure Sahne
    100 g
  • Weißweinessig
    15 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Kresse-Beet (opcjonalnie) abgeschnitten
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 10 g
Kalorie 1204 kJ / 288 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...