Urządzenia i Akcesoria
Frankfurter Kräuter-Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Kürbiskerne30 g
-
Bergkäse in Stücken50 g
-
Frankfurter grüne Kräuter abgezupft50 g
-
glatte Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Ei hart gekocht, halbiert1
-
Rapsöl50 g
-
Senf30 g
-
Saure Sahne100 g
-
Weißweinessig15 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Kresse-Beet (opcjonalnie) abgeschnitten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Paprika-Feta-Creme
10 Min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 Min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 Min
Kräuter Aioli ohne Ei
20 Min
Radieschen-Dip
10 Min
Frankfurter Kräuter-Pesto
15 Min
Sylter Guacamole
10 Min
Wildkräutersalat mit Himbeer-Walnuss-Dressing
15 Min
Bärlauch-Aioli
10 Min
Avocado-Dip
10 Min
Bärlauch-Hollandaise
15 Min