Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Kürbiskerne
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- 50 g Frankfurter grüne Kräuter, abgezupft
- ½ Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 1 Ei, hart gekocht, halbiert
- 50 g Rapsöl
- 30 g Senf
- 100 g Saure Sahne
- 15 g Weißweinessig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Frankfurter Kräuter-Pesto
15min
Kräuterbutter
10min
Süß-saure Marinade für Gemüse
10min
Tomatenpaste
30 Min
Sylter Guacamole
10min
Kernige Kartoffelsuppe
35 Min
Maritimer Brotaufstrich
10min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10min
Tomatensuppe
45 Min
Rucolapesto
10min