Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 4 TL Salz (20 g)
- 4 Prisen Pfeffer
- 400 g brauner Zucker
- ½ TL Piment, gemahlen
- 2 TL Fenchelsamen
- 8 Stängel Thymian
- 2 Lorbeerblätter, frisch
- 350 g Balsamico, dunkel
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1549 kJ / 370 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 dk
Zwiebel-Chutney
40min
Balsamico-Schalotten
19h
Gelbes Ketchup
45min
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10min
Ananas-Chutney
35min
Erdbeerchutney
35min
Zwiebelkonfitüre
25 dk
Rotweinbutter
3 Std. 20 Min
Bacon-Konfitüre
25 dk
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min