Fagottini di granchio

Fagottini di granchio

4.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 porzioni

Składniki

Salsa di pomodoro
  • 2 pezzetti di radice fresca di zenzero pelata
  • 1 peperoncino rosso a metà senza semi
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pomodori in quarti
Ripieno
  • 20 g di coriandolo fresco
  • 1 pezzo di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 peperoncino rosso a metà, senza semi
  • 1 pizzico di cumino in polvere
  • 300 g di polpa di granchio
  • 8 fogli di pasta fillo (48 x 25 cm circa)
  • olio per friggere

Wartości odżywcze na 8 porzioni

Kalorie 1217 kcal / 5101 kJ
Białko 61 g
Tłuszcz 61 g
Węglowodany 106 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...