Urządzenia i Akcesoria
白菜猪肉蒸饺
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 个
Składniki
饺子皮
-
油 多备一些抹油用
-
水150 克
-
面粉300 克
-
油1 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
水 视情况需要再增加
内馅及蒸饺
-
大白菜叶 切块350 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
猪肉肉糜350 克
-
水530 克
-
酱油20 克
-
10 克 日本清酒米酒10 克
-
糖½ 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
纯芝麻油 (15克)1 汤匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
176.8 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
305.7 kJ /
73.1 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny