白菜猪肉蒸饺

白菜猪肉蒸饺

4.4 44 rating
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 个

Składniki

饺子皮
  • 多备一些抹油用
  • 150 克
  • 面粉
    300 克
  • 1 汤匙
  • ¼ 茶匙
  • 视情况需要再增加
内馅及蒸饺
  • 大白菜叶 切块
    350 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 猪肉肉糜
    350 克
  • 530 克
  • 酱油
    20 克
  • 米酒
    10 克
    10 克 日本清酒
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 纯芝麻油 (15克)
    1 汤匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 176.8 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 305.7 kJ / 73.1 kcal
Tłuszcz 3.3 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...