Urządzenia i Akcesoria
清蒸鲈鱼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
鲈鱼 (去头去尾,取2块鱼菲力,约400克)1 条
-
盐½ 茶匙
-
料酒1 汤匙
-
葱 切段2 根
-
姜 切丝5 克
-
水 蒸煮用500 克
-
蒸鱼豉油1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18.9 g
Kalorie
460 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny