清蒸鲈鱼

清蒸鲈鱼

4.3 15 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 鲈鱼 (去头去尾,取2块鱼菲力,约400克)
    1 条
  • ½ 茶匙
  • 料酒
    1 汤匙
  • 切段
    2 根
  • 切丝
    5 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 蒸鱼豉油
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 18.9 g
Kalorie 460 kJ / 110 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...