Urządzenia i Akcesoria
桂圆白果银耳糖水
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份
Składniki
-
银耳 泡发后沥干水分,约重300克30 克
-
干燥桂圆肉 干的,去壳100 克
-
熟白果60 克
-
红枣50 克
-
水1200 克
-
红糖30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.3 g
Kalorie
430 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny