桂圆白果银耳糖水

桂圆白果银耳糖水

4.6 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份

Składniki

  • 银耳 泡发后沥干水分,约重300克
    30 克
  • 干燥桂圆肉 干的,去壳
    100 克
  • 熟白果
    60 克
  • 红枣
    50 克
  • 1200 克
  • 红糖
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.3 g
Kalorie 430 kJ / 102 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 21.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...