Urządzenia i Akcesoria
牛肉馅饼
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
面团
-
面粉250 克
-
水150 克
-
油10 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
牛肉馅
-
洋葱50 克
-
牛肉肉糜250 克
-
黄豆酱 约½茶匙2 - 3 克
-
姜 切末5 克
-
葱 切末100 克
-
老抽 约½茶匙2 - 3 克
-
蛋1 颗
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
花椒粉 约½茶匙2 - 3 克
-
油 额外准备些油煎用20 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
610.5 mg
Białko
19.8 g
Kalorie
2054.8 kJ /
491.1 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
51.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny
自制
48 Przepisów
Chiny
Chiny