牛肉馅饼

4.7 70 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

面团
  • 面粉
    250 克
  • 150 克
  • 10 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克
牛肉馅
  • 洋葱
    50 克
  • 牛肉肉糜
    250 克
  • 黄豆酱 约½茶匙
    2 - 3 克
  • 切末
    5 克
  • 切末
    100 克
  • 老抽 约½茶匙
    2 - 3 克
  • 1 颗
  • 约½茶匙
    2 - 3 克
  • 花椒粉 约½茶匙
    2 - 3 克
  • 额外准备些油煎用
    20 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 610.5 mg
Białko 19.8 g
Kalorie 2054.8 kJ / 491.1 kcal
Tłuszcz 22.2 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Węglowodany 51.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...