Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 克 水
- 5 克 糖 (约1茶匙)
- 3 克 干酵母粉 (约1茶匙)
- 300 克 中筋面粉
- 5 克 盐 (约1茶匙)
- 50 克 葱 ,切末
- 5 克 椒盐
- 适量 面粉 ,手粉
- 10 克 油 ,涂抹用(大约)
- 30 克 白芝麻 ,依个人喜好调整
- 油 ,煎饼用
- 热水 ,煎饼用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1541.5 kJ / 368.8 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 60.4 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 749.4 mg