葱香发面饼

葱香发面饼

4.9 45 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 180 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 干酵母粉 (约1茶匙)
    3 克
  • 中筋面粉
    300 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 切末
    50 克
  • 椒盐
    5 克
  • 面粉 手粉
    适量
  • 涂抹用(大约)
    10 克
  • 白芝麻 依个人喜好调整
    30 克
  • 煎饼用
  • 热水 煎饼用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 749.4 mg
Białko 10.6 g
Kalorie 1541.5 kJ / 368.8 kcal
Tłuszcz 9.1 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 60.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...