Urządzenia i Akcesoria
葱香发面饼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
水180 克
-
糖 (约1茶匙)5 克
-
干酵母粉 (约1茶匙)3 克
-
中筋面粉300 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
葱 切末50 克
-
椒盐5 克
-
面粉 手粉适量
-
油 涂抹用(大约)10 克
-
白芝麻 依个人喜好调整30 克
-
油 煎饼用
-
热水 煎饼用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
749.4 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1541.5 kJ /
368.8 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
基础中式面点
10 Przepisów
Chiny
Chiny