Urządzenia i Akcesoria
猴头菇山药炖排骨
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
猪肋排 提前汆烫备用350 克
-
薏米仁5 克
-
猴头菇 泡发4小时后沥干水分,切块40 克
-
黄芪2 - 3 片
-
姜 切片5 克
-
水1000 克
-
茯苓2 - 3 个
-
山药 切块250 克
-
盐1 茶匙
-
枸杞10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.2 g
Kalorie
989.5 kJ /
236.5 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny