脆炒椒麻土豆丝

脆炒椒麻土豆丝

4.8 13 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 新鲜红辣椒 切丝
    1 支
  • 花椒
    ½ - 1 茶匙
  • 1 汤匙
  • 土豆 去皮,切条(约0.5厘米),用自来水冲洗出去表面的淀粉质并沥干
    250 克
  • 青椒 去籽,切丝(约0.3厘米)
    50 克
  • 新鲜黑木耳 切丝(约0.3厘米)
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 白醋
    ½ 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2 g
Kalorie 297 kJ / 72 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...