豆腐脑

豆腐脑

3.1 11 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 800 克
  • 黄豆 提前浸泡8-12小时
    100 克
  • 葡萄糖酸(内脂) (约1茶匙)
    3 克
  • 切末,依个人喜好调整
    适量
  • 依个人喜好调整
    适量
  • 生抽 依个人喜好调整
    适量
  • 麻油 依个人喜好调整
    适量
  • 虾米 依个人喜好调整
    适量
  • 紫菜 依个人喜好调整
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 461.5 mg
Białko 10.8 g
Kalorie 659.5 kJ / 157.8 kcal
Tłuszcz 9.1 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 10.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...