酸豆角肉馅

酸豆角肉馅

5.0 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 罐

Składniki

  • 肉皮冻 切块
    100 克
  • 新鲜红辣椒 中等辣度,如:美人椒
    2 支
  • 蒜头
    2 瓣
  • 10 克
  • 酸豆角 提前泡水一小时,沥干切末
    150 克
  • 猪肉肉糜
    350 克
  • ½ 茶匙
  • 切末
    25 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 40 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 鸡粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 麻油
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Białko 77.3 g
Kalorie 8628 kJ / 2062 kcal
Tłuszcz 173.9 g
Błonnik 6.4 g
Węglowodany 45.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...