红酒猪里脊配蔬菜

红酒猪里脊配蔬菜

3.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 红葱头 去皮
    30 克
  • 红葡萄酒
    150 克
  • 胡萝卜 切条(1厘米x7 厘米)
    300 克
  • 猪里脊肉 (500克,约Ø 6厘米)
    1 块
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 130 克
  • 肉高汤酱
    ½ 茶匙
    ½ 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水)
  • 杜松子
    8 粒
  • 樱桃果酱
    25 克
    25 克 红莓果酱
  • 黄油
    20 克
  • 玉米淀粉
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 29 g
Kalorie 1047 kJ / 250 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...