Urządzenia i Akcesoria
培根火鸡腿配土豆
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜头30 克
-
新鲜迷迭香5 根
-
50 克 火腿片培根片50 克
-
800 克 去皮鸡腿去皮火鸡腿800 克
-
盐1 茶匙
-
现磨黑胡椒粉3 小撮
-
100 克 火腿培根片100 克
-
特级初榨橄榄油20 克
-
水1300 克
-
土豆 去皮切块(4厘米)600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
51 g
Kalorie
2174 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny