Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait de riz
- 4 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sucre vanillé (1 sachet)
- 150 g de farine de blé
- 30 g d'huile de pépins de raisin
- 50 g d'eau
- 100 g de confiture, au choix
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 945 kJ / 224 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 34.5 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes tout chocolat
35min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Crêpes des îles
40min
Crêpes suzette
35min
Pâte à tartiner sans sucre
10min
Rochers aux amandes et à la stévia sans sucre ajouté
15min
Pâte sablée sans gluten
45min
Pancakes vanille-cannelle
30min
Crêpes à la noix de coco
20min
Crêpes à la farine de châtaigne et compote de pomme
55min
Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer
1h
Gratin de chou-fleur sans gluten
1 Std. 10 Min