Wersje kompatybilne
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Losos, mrkev a fazolové lusky
- ½ - 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
- 1 čajová lžička soli, jemné
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- 2 špetky bílého pepře, mletého
- 4 filety z lososa, stažené z kůže a vykoštěné (150-180 gramů každý, výška 4 cm)
- 200 gramů mrkve, na kousky (cca 2 mm)
- 250 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, napůl
Mangová omáčka
- 250 gramů manga, zralého, dužniny, na kousky (cca 3 cm)
- 50 gramů brandy
- 1 čajová lžička kari
- 300 gramů vody
- 100 gramů smetany, min. 30% tuku
- 120 gramů bílého jogurtu
- 1 špetka soli, jemné
- 1 špetka bílého pepře, mletého
- 1 snítka čerstvé petržele, pouze listy, na ozdobu (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2144 kJ / 513 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1 Std. 10 Min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30 min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1 Std. 15 Min
Marinovaný losos s fazolkami
1 Std. 10 Min
Mandlovo-pistáciový puding
1 godz. 20 min
Avokádová polévka s krevetami
20min
Sicilský krevetový salát
40 min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Krůtí roláda s noky z hráškového pyré
35 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 min
Kuřecí a paprikové souvlaki s rýží
1 godz. 5 min