Wersje kompatybilne
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Losos, mrkev a fazolové lusky
- ½ - 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
- 1 čajová lžička soli, jemné
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- 2 špetky bílého pepře, mletého
- 4 filety z lososa, stažené z kůže a vykoštěné (150-180 gramů každý, výška 4 cm)
- 200 gramů mrkve, na kousky (cca 2 mm)
- 250 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, napůl
Mangová omáčka
- 250 gramů manga, zralého, dužniny, na kousky (cca 3 cm)
- 50 gramů brandy
- 1 čajová lžička kari
- 300 gramů vody
- 100 gramů smetany, min. 30% tuku
- 120 gramů bílého jogurtu
- 1 špetka soli, jemné
- 1 špetka bílého pepře, mletého
- 1 snítka čerstvé petržele, pouze listy, na ozdobu (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2144 kJ / 513 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 Min
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50 Min
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30 Min
Kuřecí prsa plněná avokádem s barevnou rýží
1óra
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1h 10min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 Min
Marinovaný losos s fazolkami
1h 10min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30 Min
Gnocchi s lososem a hráškem
20 min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30 Min
Zapečené brambory s lososem a koprem
1óra
Losos na rajčatovém kuskusu
45 Min