Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží

Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží

4.4 31 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce

Składniki

Kuřecí křidélka
  • 2 polévkové lžíce sladké červené papriky
  • 1 polévková lžíce provensálského koření
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ¾ čajové lžičky mletého bílého pepře
  • 2 stroužky česneku
  • ½ - 1 chilli paprička, čerstvá podle chuti
  • 2 čajové lžičky citrónové kůry
  • 12 - 16 kuřecích křidélek
Bylinkovo-pomerančová rýže
  • 50 gramů cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 2 snítky čerstvý rozmarýn jen jehličky
  • 2 snítky čerstvého oregana jen lístky
  • 15 gramů olivového oleje
  • 1000 gramů vody
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 200 gramů dlouhozrnné rýže
  • 1 pomeranč oloupaný, bez bílé dužiny a pecek, na malé kousky

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 25 g
Kalorie 2096 kJ / 500 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...