Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 celer, bulva
- sůl
- olej, na potření
- 70 gramů listů potočnice lékařské
- 40 gramů kostek ledu
- 15 gramů jablečného octa
- ½ čajové lžičky dijonské hořčice
- 50 gramů slunečnicového oleje lisovaného za studena
- 100 gramů smetany, min. 33 % tuku
- sůl, podle chuti
Dokončení
- 1 pstruh, čerstvý, vykuchaný lososovitý nebo duhový
- směs bylinek, čerstvých na podávání
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2562 kJ / 610 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 min
Smoothie bowl s mrkví a ořechy
10 min
Jahodový koktejl z bufetu Koruna
5 min
Smoothie bowl se špenátem a morušemi
15 min
Tex mex tortilly s trhaným vepřovým masem a černými fazolemi
1 godz. 20 min
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
20 min
Lilková pomazánka
50 min
Zeleninový vývar se zázvorem
4h 15min
Vývar z červené řepy
4h 15min
Polévka z růžičkové kapusty
45 Min