Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa dolce di fagioli azuki
- 150 g di fagioli azuki rossi secchi, in ammollo per 4-24 ore
- 850 g di acqua
- 50 g di zucchero grezzo
Torta di riso
- 100 g di farina di riso (vedere consigli)
-
125
g di farina di riso glutinoso
lub 125 g di farina di riso dolce (vedere consigli) - 60 g di zucchero a velo
- 75 g di latte
- 15 g di frutta secca mista (es. uvetta, albicocche, pesche), a pezzi piccoli
- 1000 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1318 kJ / 314 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1h 15 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Insalata russa di barbabietole
1h 10 min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Pane ai semi misti
5 Std. 20 Min
Pane di soia con i semi (vegan)
5 Std.
Quinoa germogliata con verdure raw
51hod. 25min
Pane dolce con frutta secca
2h
Torta raw all'arancia e mandorle
1h 30min
Decotto stimolante di mela, fragole e spezie
35min
Gingerbread (senza lattosio)
1h
Succo agli agrumi, zenzero e barbabietola
12 Min