Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
TM31 TM5 TM6

Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)

3.8 (4 oceny)

Składniki

Bignè

  • 150 g di acqua
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di zucchero
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova (da 60 g circa)

Farcitura

  • 400 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
  • 150 g di mascarpone
  • 24 lamponi freschi
  • 40 g di sciroppo d'acero
  • 80 g di gherigli di noci tritati

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
686 kJ / 164 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy