Panini dolci al farro con frutta secca
TM31 TM5 TM6

Panini dolci al farro con frutta secca

3.7 (6 ocen)

Składniki

  • 200 g di farro
  • 150 g di frutta secca mista (es. fichi, albicocche o prugne)
  • 270 g di latte
    lub 270 g di kefir
  • 40 g di lievito di birra fresco
    lub 2 bustine di lievito di birra disidratato (totale 16 g)
  • 40 g di miele
  • 200 g di farina tipo 0
  • 20 g di olio di oliva
  • 1 ½ cucchiaini di sale
  • 50 g di uva passa

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
834 kJ / 199 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy