![Panini dolci al farro con frutta secca Panini dolci al farro con frutta secca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/76686A1C-F4E7-4FE8-8A7A-63AFF902103A/Derivates/F46F8D68-6DD9-42DA-811F-7EBD546A302C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farro
- 150 g di frutta secca mista (es. fichi, albicocche o prugne)
-
270
g di latte
lub 270 g di kefir -
40
g di lievito di birra fresco
lub 2 bustine di lievito di birra disidratato (totale 16 g) - 40 g di miele
- 200 g di farina tipo 0
- 20 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaini di sale
- 50 g di uva passa
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 834 kJ / 199 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta integrale di mele
45 min
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40min
Biscotti integrali alle mandorle
35 Min
Panini al latte di riso con gocce di cioccolato
4h 30 min
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30min
Pane all'orzo
2hod. 45min
Biscotti con i semi (vegan)
2h 40min
Biscotti ai semi
30min
Biscotti integrali al miele
50 Min
Biscotti leggeri con fragola e nocciole
30min
Biscotti d'avena
45 min
Biscotti veloci di frutta secca e cioccolato (senza zucchero)
35 Min