Wersje kompatybilne
Girandole con barbabietola e semi di papavero
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta
- 3 uova (60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale (1 cucchiaino)
- 220 g di farina + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 20 g di acqua (opcjonalnie)
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di acqua
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di pangrattato
Terminare la preparazione
- 1000 g di acqua
- 60 g di burro
- 2 cucchiai di semi di papavero e/o sesamo, girasole
- 2 cucchiai di fiori edibili, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 3473 kJ / 830 kcal
- Białko
- 33.6 g
- Węglowodany
- 99.4 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rosso burger
1hod. 35min
Tiramisù Vegan
3h 20min
Quiche di patate, porri e ananas
2h 20min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30min
Tortini di fave vegetariani ripieni (kibbeh)
1h 40 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Tortini di quinoa
1h
Chili vegetariano
1h 5 min
Frittata senza uova
1h 50min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Torta salata di bietole
1h