Urządzenia i Akcesoria
Focaccine aneto e feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 pezzi
Składniki
-
20 g di aneto fresco
-
2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g)
-
150 g di acqua
-
100 g di olio di oliva + q.b. per oliare
-
350 g di farina manitoba
-
200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
9 g
Kalorie
1491 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focacce
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane integrale con muesli
4 godz.
Pai Bao (pane asiatico)
5 godz. 30 min
Millefoglie pepe e origano
4 godz. 30 min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2 godz. 40 min
Piadine burro e erbe
35 min
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Pancakes al bacon e porri
1 godz.
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13 godz.
Cheese naan
3 godz. 5 min
Pane Roti
1 godz.
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Focaccia veloce in padella
40 min