Focaccine aneto e feta

Focaccine aneto e feta

3.7 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 pezzi

Składniki

  • 20 g di aneto fresco
  • 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g)
  • 150 g di acqua
  • 100 g di olio di oliva + q.b. per oliare
  • 350 g di farina manitoba
  • 200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 356 kcal / 1491 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...