Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola

Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola

4.5 2 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz. 30 min
25 pezzi

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
Mousse di Gorgonzola
  • di porro a pezzi
    30 g
  • di burro
    50 g
  • di acqua
    30 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g
  • di Gorgonzola a pezzi
    100 g
  • foglio di gelatina (circa 3 g), ammollato in acqua fredda e strizzato
    1
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Conetti croccanti
  • di pane bianco in cassetta a fette senza crosta
    400 g
  • uovo sbattuto
    1
  • olio di arachidi q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 151 kcal / 632 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 10.9 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...