Terrina ai due colori

Terrina ai due colori

3.8 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di radice fresca di zenzero
    10 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di filetti di merluzzo a pezzi
    400 g
  • uova
    4
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di sale
    4 pizzichi
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • di filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische a pezzetti (1-2 cm)
    400 g
  • arancia, preferibilmente biologica la scorza
    1
  • di succo d'arancia
    10 g
  • di succo di limone
    10 g
  • di Vodka
    10 g
  • di pistacchi salati sgusciati
    30 g

Wartości odżywcze na 6 porzioni

Kalorie 2380 kcal / 9958 kJ
Białko 176.7 g
Tłuszcz 178.2 g
Węglowodany 14.8 g
Błonnik 6.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...