Girelle ai cereali con radicchio rosso

Girelle ai cereali con radicchio rosso

3.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz.
6 porzioni

Składniki

Pasta biscotto ai cereali
  • 6 uova
  • 50 g di farina tipo 00
  • 70 g di farina di cereali
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • 1 pizzico di aglio in polvere (opcjonalnie)
  • 200 g di stracchino
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 276 kcal / 1155 kJ
Białko 18.9 g
Tłuszcz 16.1 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...