Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta biscotto ai cereali
- 6 uova
- 50 g di farina tipo 00
- 70 g di farina di cereali
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle
- 1 pizzico di aglio in polvere (opcjonalnie)
- 200 g di stracchino
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turbantini affumicati
40min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 godz.
Pasticcio di pollo mediterraneo
55 dk
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Rollè di radicchio
50min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1 godz. 40 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 godz. 40 min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1sa
Mini fior di cheesecake
2 godz. 15 min
Flan al salmone affumicato
45min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Plumcake salato di primavera
1sa