Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta biscotto ai cereali
- 6 uova
- 50 g di farina tipo 00
- 70 g di farina di cereali
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle
- 1 pizzico di aglio in polvere (opcjonalnie)
- 200 g di stracchino
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50 Min
Saccottini agli spinaci
1 Std. 30 Min
Muffin salati
1óra
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 godz.
Girelle alle erbe con bresaola
8 godz.
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Mini tortini alla pizzaiola
55p
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 Std. 30 Min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45 min.
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1h 25 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min