Girelle ai cereali con radicchio rosso
TM5 TM6

Girelle ai cereali con radicchio rosso

3.5 (4 oceny)

Składniki

Pasta biscotto ai cereali

  • 6 uova
  • 50 g di farina tipo 00
  • 70 g di farina di cereali
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ bustina di lievito in polvere per torte salate

Ripieno

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle
  • 1 pizzico di aglio in polvere (opcjonalnie)
  • 200 g di stracchino
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1155 kJ / 276 kcal
Białko
18.9 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy