![Mousse di scampi e sogliole Mousse di scampi e sogliole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e98fff70-0a0b-4f9a-9c7d-4c7ecd2f491c/Derivates/9b356808-baac-4b20-adb2-f60c35e8318c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
arancia, preferibilmente biologica
lub 1 limone, preferibilmente biologico - 200 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 160 g di filetti di sogliola, puliti
- 100 g di code di scampi, pulite
- 100 g di robiola
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- pane tostato, a piacere
- verdure miste, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1205 kJ / 288 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 Std. 30 Min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2sa 30 dk
Mousse di baccalà
45 Min
Polpettone di coniglio e olive taggiasche
40 Min
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Blinis con burrata e scampi
1u.
Seppie in zimino
40 Min
Castagnaccio
1u.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1u.
Pappa al pomodoro
35 Min