Moules à la crème et au vin blanc
TM5 TM6

Moules à la crème et au vin blanc

4.8 (562 oceny)

Składniki

  • 10 - 15 brins de persil frais, équeutés
  • 220 g d'oignons, coupés en deux
  • 1 - 2 gousses d'ail
  • 45 g d'huile d'olive extra vierge
  • 2500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 150 g de vin blanc sec
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 100 g de crème, env. 18% m.g.

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3120.6 kJ / 745.9 kcal
Białko
76.3 g
Węglowodany
31.5 g
Tłuszcz
29.9 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Błonnik
1.5 g
Sód
1855.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy