Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates entières pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 50 g de pâtes sèches, type vermicelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 557.5 kJ / 133 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Velouté de tomate
30min
Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu
30min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35min
Velouté poireau-pomme de terre WW (ex- Weight Watchers®)
25min
Potage au poireau
30min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Potage Saint-Germain
45 min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Velouté d'endive
35min
Velouté de tomate
40min
Soupe de tomate au basilic
30min
Velouté de tomates à la crème
35min