Urządzenia i Akcesoria
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (opcjonalnie) broken in pieces100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 crab sticks, cut in piecesmedium raw prawns, peeled6
-
frozen peas (25 g)30
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
576 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1 godz. 30 min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Stir-fried Clams
35 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Summer seafood soup
45 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Stir-fried vegetables
10 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min