Urządzenia i Akcesoria
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (opcjonalnie) broken in pieces100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 crab sticks, cut in piecesmedium raw prawns, peeled6
-
frozen peas (25 g)30
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
576 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Buddha's Delight
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Stir-fried Clams
35 min
Chawanmushi
1 godz. 15 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Rice Wine Chicken
30 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Dried Shrimp Sambal
55 min