Urządzenia i Akcesoria
Mutton Peratal
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
mustard seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
white dhal (ulunthu)1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
cloves6
-
star anise2
-
cardamom seeds only6
-
cinnamon stick1
-
cooking oil50 g
-
onions sliced thinly200 g
-
curry leaves deveined5 sprigs
-
mutton boneless leg, cut in cubes (3 cm x 3 cm)1500 g
-
coconut milk190 g
-
water60 g
-
ginger garlic paste (see tip)80 g
-
chilli powder40 g
-
meat curry powder15 g
-
fennel powder2 tsp
-
cumin powder2 tsp
-
sugar2 tsp
-
salt adjust to taste2 tsp
-
potatoes cut in cubes (2 cm x 2 cm)350 g
-
fresh coriander40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
448 mg
Białko
67 g
Kalorie
2836 kJ /
678 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Ghee Roasted Chicken
1 h 15 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 h 20 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 h 45 min
Rasam
20 min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 h 10 min
Malabar Prawn Curry
1 h 25 min
Chai Masala (Masala Tea)
15 min
Vegetable Sambar
35 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min