Urządzenia i Akcesoria
Soy Milk and Steamed Buns
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Dough
-
water (see tip)240 g
-
dried instant yeast (approx.1 level tsp)5 g
-
icing sugar10 g
-
plain flour500 g
-
fine sea salt¼ tsp
Soy Milk and Steaming Buns
-
water1250 g
-
dried soy beans soaked for at least 4 hours and drained (weight after draining approx. 200 g)100 g
-
neutral oil (e.g. vegetable oil or peanut oil)½ tsp
-
icing sugar or to taste50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
111.9 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
1277.3 kJ /
305.3 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
56.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1h 30min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Homemade Soy Milk
35min
Rice Congee
4h 5min
Soy milk
24h 30min
Dried Shrimp Sambal
55min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Authentic Meat Floss
1h 40min