Urządzenia i Akcesoria
Soy Milk and Steamed Buns
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Dough
-
water (see tip)240 g
-
dried instant yeast (approx.1 level tsp)5 g
-
icing sugar10 g
-
plain flour500 g
-
fine sea salt¼ tsp
Soy Milk and Steaming Buns
-
water1250 g
-
dried soy beans soaked for at least 4 hours and drained (weight after draining approx. 200 g)100 g
-
neutral oil (e.g. vegetable oil or peanut oil)½ tsp
-
icing sugar or to taste50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
111.9 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
1277.3 kJ /
305.3 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
56.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bee Hive Cake
2 godz. 50 min
Homemade Soy Milk
35 min
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Steamed Chicken Essence
1 godz. 10 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 godz. 10 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 godz.
Dried Shrimp Sambal
55 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Braised Eggs
Brak ocen